Szempillafestés, szemöldökfestés

Szempillafestés, szemöldökfestés árak » Szempillafestés, szemöldökfestés árak - KozmetikaObuda.hu

Szempiollafestés, szemöldökfestés - Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőértA Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőért. Nem is gondolná, hogy egy ilyen egyszerű és gyors művelet, milyen pozitív változást eredményezhet. A pillák és szemöldök kihangsúlyozásával az egész arc és a tekintet élőbbé, fiatalabbá és kifejezőbbé válik.

A hagyományos kozmetikai tartós festékek széles színskálája mellett megtalálja az exkluzív szuper tartós anti-allergén szempilla-, szemöldökfestéket. A szuper tartós festékkel 3 hétig intenzív, ragyogó színt érünk el. A fedőhatása maximális, az eljárás gyorsabb a hagyományos festékhez képest mégis gyönyörű mély színeket kapunk. A megfelelő színárnyalat már 10 perc alatt elérhető.

Bevezetésre került az új innovatív RefectoCil Sensitive termékcsalád. Az új tartós szempilla- és szemöldökfesték kimondottan érzékeny bőrrel rendelkező vendégek számára nyújt tartós és allergén mentes festést. A kizárólag növényi összetevőkön alapuló receptúra gyorssá, kényelmessé és irritációmentessé teszi a eljárást. A mindössze 5 percet igénybe vevő festési folyamat 4-6 hét tartósságot eredményez, mely egyedülálló a tartós szempilla- és szemöldökfestékek között.


 

Festés árak ARCKEZELÉSEK vagy Arc Gyanta Kiegészítőjeként, vagy több festés esetén.
 Festési terület Árak:
Szempilla festés Arckezelés mellé 2500
Szemöldök festés Arckezelés mellé 2500
RefectoCil Sensitive anti-allergén
szempilla-,/ vagy szemöldök festés
2700

 

Festés árak, amennyiben csak 1db festést kér semmi mást
 Festési terület Árak:
Szempilla festés 3600
Szemöldök festés 3600
RefectoCil Sensitive anti-allergén
szempilla-,/ vagy szemöldök festés

3800

Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.