Időpont módosítás, lemondás szabályzat

Kérem, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy töröltetni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 48 órával szíveskedjen megtenni (személyesen, telefonon, SMS-ben, vagy e-mailen).
A lefoglalt kezelés időpontja előtt 48 és 24 óra (munka napokban számítva) között 50%-os rezsi óradíj lesz felszámolva Rendelkezésre állási díjként a következő alakalommal felárként.
Míg 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén vagy a lefoglalt időpontban meg nem jelenés esetén is, 100%-os rezsi óra kerül felszámolásra a következő kezeléshez felárként. Időpont módosítás hétköznap lehetséges (telefon, sms, személyesen vagy emailen). Kérem, legyen figyelmes a hét első munkanapjával kapcsolatban, mert hétfői időpontot csütörtök délutántól  50%-os rezsi óradíj felár felszámolásával lehetséges, míg péntek délutántól pedig már 100%-os rezsi óra kerül felszámolásra a következő kezeléshez feláraként.
 A rezsi óradíj 6000Ft/óra. A legtöbb kezelés időtartama fel van tüntetve az árak mellett.

Amennyiben nem fizeti meg a fent említett esetekben a Rendelkezésre állási díj felárát, a továbbiakban nem veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Megértését köszönöm.