Szempillafestés, szemöldökfestés

Szempillafestés, szemöldökfestés árak » Szempillafestés, szemöldökfestés árak - KozmetikaObuda.hu

Szempiollafestés, szemöldökfestés - Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőértA Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőért. Nem is gondolná, hogy egy ilyen egyszerű és gyors művelet, milyen pozitív változást eredményezhet. A pillák és szemöldök kihangsúlyozásával az egész arc és a tekintet élőbbé, fiatalabbá és kifejezőbbé válik.

A hagyományos kozmetikai tartós festékek széles színskálája mellett megtalálja az exkluzív szupertartós anti-allergén szempilla-, szemöldökfestéket. A szupertartós festékkel 3 hétig intenzív, ragyogó színt érünk el. A fedőhatása maximális, az eljárás gyorsabb a hagyományos festékhez képest mégis gyönyörű mély színeket kapunk. A megfelelő színárnyalat már 10 perc alatt elérhető.

Bevezetésre került az új innovatív RefectoCil Sensitive termékcsalád. Az új tartós szempilla- és szemöldökfesték kimondottan érzékeny bőrrel rendelkező vendégek számára nyújt tartós és allergén mentes festést. A kizárólag növényi összetevőkön alapuló receptúra gyorssá, kényelmessé és irritációmentessé teszi a eljárást. A mindössze 5 percet igénybe vevő festési folyamat 4-6 hét tartósságot eredményez, mely egyedülálló a tartós szempilla- és szemöldökfestékek között.


 

Festés árak
Kezelendő testrész: Árak:
Szempilla festés (13p)

   *    

Szempilla festés Arckezelés mellé 1800
Szemöldök festés (10p)

*   

Szemöldök festés Arckezelés mellé 1500
RefectoCil Sensitive anti-allergén
szempilla-,/ vagy szemöldök festés (15p)
3500

Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.

 *: zárójelben találja a festés P-számát, amit hasonlóan kell számolni a gyantázási P-számokhoz.

Pl: RefectoCil Sensitive Szempilla (15) és RefectoCil Sensitive Szemöldök (15) festés együtt (15+15=30) 5300 Ft.
     Szempilla festés (13) és Szemöldök szedés (7) és festés (10) együtt (13+7+10=30) szintén 5300 Ft