Szempillafestés, szemöldökfestés

Szempillafestés, szemöldökfestés árak » Szempillafestés, szemöldökfestés árak - KozmetikaObuda.hu

Szempiollafestés, szemöldökfestés - Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőértA Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőért. Nem is gondolná, hogy egy ilyen egyszerű és gyors művelet, milyen pozitív változást eredményezhet. A pillák és szemöldök kihangsúlyozásával az egész arc és a tekintet élőbbé, fiatalabbá és kifejezőbbé válik.

A hagyományos kozmetikai tartós festékek széles színskálája mellett megtalálja az exkluzív szupertartós anti-allergén szempilla-, szemöldökfestéket. A szupertartós festékkel 3 hétig intenzív, ragyogó színt érünk el. A fedőhatása maximális, az eljárás gyorsabb a hagyományos festékhez képest mégis gyönyörű mély színeket kapunk. A megfelelő színárnyalat már 10 perc alatt elérhető.

Bevezetésre került az új innovatív RefectoCil Sensitive termékcsalád. Az új tartós szempilla- és szemöldökfesték kimondottan érzékeny bőrrel rendelkező vendégek számára nyújt tartós és allergén mentes festést. A kizárólag növényi összetevőkön alapuló receptúra gyorssá, kényelmessé és irritációmentessé teszi a eljárást. A mindössze 5 percet igénybe vevő festési folyamat 4-6 hét tartósságot eredményez, mely egyedülálló a tartós szempilla- és szemöldökfestékek között.


 

Festés árak
Kezelendő testrész: Árak:
Szempilla festés 1900
Szempilla festés más arckezeléssel együtt 1400
Szemöldök festés 1500
Szemöldök festés más arckezeléssel együtt 1000
RefectoCil Sensitive anti-allergén
szempilla-,/ vagy szemöldök festés
2000
Kedvezményes csomagok
Szempilla + Szemöldök festés 2800
Szempilla + Szemöldök festés és szedés 3200
Szemöldök festés és szedés 2000
RefectoCil Sensitive 
szempilla + szemöldök festés
3400
RefectoCil Sensitive
szempilla + szemöldök festés és szedés
3800
RefectoCil Sensitive
szemöldök festés és szedés
2400

Az árak forintnban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.